Wednesday, February 16, 2022

Omicron na faʻatagaina iinei ma faʻailoga

Ole tele ole mataupu ole Omicron ile Delhi asymptomatic


I le laumua o le malo o Call girls in Udaipur Delhi, o le toʻatele o tagata mamaʻi o Omicron, o se ituaiga fou o faʻamaʻi faʻamaʻi, o loʻo faʻaalia faʻamaʻi faʻamaʻi pe matua mama. Fai mai fomaʻi, o tagata mamaʻi ua aʻafia i le Omicron e naʻo le mulimulitaia o tulafono a Korana e faʻamalolo ai. O nisi o fomaʻi o loʻo togafitia tagata mamaʻi o loʻo aʻafia i le Omicron na fai mai o tagata mamaʻi o loʻo iai auga vaivai o Omicron o loʻo tuʻuina atu i ai anti-allergic ma antibiotic. Fai mai fomai o le tele o gasegase ua aafia i le Omicron o loʻo togafitia e ala i le tuʻuina atu ia i latou o Crocin ma multi-vitamin tablets. O gasegase o Corona o loʻo togafitia i le tele o le fua i totonu o Call girls in Rajasthan lenei falemaʻi a le malo i Delhi.


E oʻo mai i le taimi nei e 40 mataupu o Omicron na aʻafia ua lipotia i le laumua. Ole mataupu muamua ole Omicron na lipotia ile 02 Tesema ile LNJP ole laumua o Delhi. E oo mai i le taimi nei e 19 tagata gasegase ua aafia i lenei siama ua faateʻa ina ua maeʻa togafitiga. “E oo mai i le taimi nei ua matou taliaina le 40 o gasegase ua aafia i le Omicron, Escorts in Udaipur e na o le toʻalua na maua mai auga e pei o le tiga o le faʻaʻi, fiva vaivai, tiga o le tino ma le manava. "Na matou tuuina atu Crocin ma fualaau antibiotic i ni gasegase se toalua. O isi ma'i e leai ni fa'ailoga na tu'uina atu na'o multivitamins ma B complex capsules. Matou te leʻi lagona le manaʻomia e tuʻuina atu se isi vailaʻau i lenei vaitau.


Fai mai faʻataʻitaʻiga o Call girls in Bhilwara le manaʻomia mo naʻo vailaʻau faʻapitoa na lagona e togafitia ai se maʻi Omicron na faʻatagaina iinei ma faʻailoga. Fai mai Dr, “Na avatu le tagata ma’i i se vaila’au e fa’amama ai le tiga ma le fiva ma o lo’o lelei nei. E oo mai i le taimi nei, o faitioga e pei o le fiva vaivai, tiga o le faai, tiga o le tino na vaaia ia te ia. O le Falemai o Batra o se tasi o falemaʻi tumaoti e fa a le malo o Delhi lea o loʻo faʻaesea ai tagata gasegase o Omicron. E taua le maitauina e oʻo mai i le taimi nei 67 mataupu o Omicron ua uma ona lesitala i Delhi, lea e 23 na faʻateʻa mai le falemaʻi ina ua toe malosi. E tusa ai ma faʻamatalaga, o tagata mamaʻi na aʻafia i le Omicron na Call girls in Jaipur tuʻuina atoatoa ma o le toʻatolu o i latou na maua ni tui faʻamalosi.


Uiga o Omicron-

fiva vaivai.

Tiga faʻaʻi.

tiga ulu.

tiga musele.

Asthmatic i nisi tagata.

Faʻaeteetega-

Maua uma tui e lua ole tui.

Alu i fafo e fai se matapulepule.

Sa ia fufuluina pea ona lima ina ua mavae sina taimi.

Aua ne'i tago lima i le isu po o le gutu.

Aloese mai le aoaoina i nofoaga tumutumu.

Taumamao mai tagata mama'i i totonu o le fale.

Aua le faatalofa ma se tasi.

Alu i fafo pe a tatau ai.

No comments:

Post a Comment

E i ai se aafiaga tele i totonu leiloa la matou taavale

Aisea ua ou alu ese ai mai feusuaiga? E leai se faʻamatalaga manino pe aisea e alu ese ai tagata taʻitoʻatasi ae "o se numera taua o ta...